Värske iPad Air toob ülikiire M1 kiibi, aga muus osas jääb eelkäijaga enamasti samaks

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Mikk
    Saidi haldaja ja asutaja
    • Oct 2021
    • 362

    Värske iPad Air toob ülikiire M1 kiibi, aga muus osas jääb eelkäijaga enamasti samaks

    Apple näitas täna esimest korda ametlikult uut iPad Airi. Tõmbenumbriks on uus protessor, kuid muid suuremaid uuendusi eriti ei olegi.

    Sarnaselt kallimale iPad Pro mudelile leiab nüüd 10,9-tollise iPad Airi pealt samuti M1 kiibi. Apple’i kodukootud protsessor peaks tooma parema aku kestvuse ning firma sõnul on tahvelarvuti nüüd võrreldes oma eelkäijaga 60% kiirem.

    Uuendusi leiab ka kaamerate vallast. 12-megapiksline esikaamera kasutab sarnaselt Pro mudelile Center Stage funktsiooni, mis tagab, et oled videokõne ajal alati kaadris.

    Apple sõnul on uuenduse saanud ka iPad Airi USB-C port, mis pole küll Thunderbolt, aga tagab siiski kaks korda suurema kiiruse. Ühtlasi toetab iPad Air nüüd 5G-d.

    iPad Airi Wi-Fi versiooni saab kätte alates 599 dollarist ning 5G versiooni alates 749 dollarist. Kettamahtu on iPadil alates 64 GB-st kuni 256 GB-ni ning värvivalikuid on mitu: hall, roosa, lilla, sinine ja kuldne/hõbedane. Eeltellimine hakkab USA-s 18. märtsist, Eesti hinnad ja müügile tuleku aeg pole veel teada.
Töötlen...