IT-juhid leiavad õige tasakaalu kohapealse ja pilve vahel

Collapse
X
 
  • Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Maku
    IT huviline
    • Apr 2023
    • 60

    IT-juhid leiavad õige tasakaalu kohapealse ja pilve vahel



    Uuring näitab, et vähem IT-juhte seab prioriteediks töökoormuse migratsiooni, mis viitab sellele, et nad on oma juurutusplaanidega rahul.

    1 — Red Hati 2024. aasta ülemaailmsete tehnoloogiliste suundumuste aruande jaoks korraldatud 706 IT-juhi seas läbi viidud uuring näitas, et paljud organisatsioonid on välja mõelnud avaliku ja privaatse pilveinfrastruktuuri segu.

    Võrreldes eelmise aasta andmetega langes töökoormuse migratsioonihaldus üheksa punkti võrra IT-juhtimise rahastamise prioriteetide nimekirja lõppu. Red Hati sõnul peegeldab see tõenäoliselt seda, et paljud organisatsioonid on otsustanud, kus nende rakendused saavad kõige tõhusamalt töötada.

    ​"Ei laialdane repatrieerimine avalikest pilvedest ega andmekeskuste sulgemine olemasoleva töökoormuse jaoks pole norm," ütles Red Hat aruandes.

    ​EMEA-s teatas uuring, et 10% IT-juhtidest ütles, et käitavad enda hallatavaid rakendusi avalikus pilveinfrastruktuuris, 40% ütles, et kasutavad hübriidset lähenemist, samas kui 47% ütles, et käitavad oma rakendusi kohapealsel IT-infrastruktuuril.

    ​Vaadates põhjuseid, miks otsustati kasutada ühte tüüpi infrastruktuuri teisele, ütles Red Hat, et kohapealse juurutamise puhul olid peamised liikumapanevad jõud seotud andmetega, nagu andmete suveräänsus, andmete privaatsus ja üldine andmeturve.

    ​Uuring näitas, et kulukasu tõi välja rohkem kui veerand IT-juhtidest, kes ütlesid, et käitavad rakendusi kohapeal. Veidi suurem arv IT-juhte ütles aga, et avaliku pilve ja hübriidpilve infrastruktuuri kasutamise peamine põhjus on kulukasu.

    ​Red Hat leidis, et hübriidpilvi kasutavad inimesed eelistasid IT-agilityt. Uuring teatas, et 41% küsitletud IT-juhtidest ütles, et paindlikkus oli üks peamisi põhjusi, miks nad valisid rakenduste juurutamisel hübriidse lähenemisviisi. Seevastu vaid 17% ainult kohapealsetest kasutajatest viitas paindlikkusele.​

    ​​Vaadates rakenduste arendamist kõigis piirkondades, ütles 41% IT-juhtidest, et moderniseerimine on nende peamine rakenduste arendamise prioriteet. Red Hat märkis, et üks küsitlusandmete üllatusi on see, et tehisintellekti ja masinõppe (AI/ML) rakenduste ning turvaliste kodeerimistavade/tööriistade loomine oli kõigis geograafilistes piirkondades üsna kaugel.

    ​​„Tänased rahastamise prioriteedid ei kajasta alati ettevõtte teatud kategooriatele omistatavat kaalu, kuid turvalised kodeerimistavad/tööriistad peegeldavad sellegipoolest selle kategooria mitmepunktilist langust võrreldes eelmise aastaga, mis omakorda oli mitmepunktiline langus võrreldes eelneva aastaga. "Ütles Red Hat.

    ​​Uuring teatas ka, et digitaalse ümberkujundamise edu tõkked on viimase paari aasta jooksul püsinud suhteliselt järjepidevad. Manuaalsed protsessid või IT-toimingud, tehniline võlg ja oskuste või talentide lüngad on endiselt peamised valdkonnad, mis takistavad IT-juhtide digitaalse ümberkujundamise algatusi. Siiski leiti uuringust, et manuaalseid protsesse nimetati takistuseks sagedamini Ameerikas ja harvemini EMEA-s.

    ​​Red Hat ütles: "Kuna automatiseerimine on paljudes IT valdkondades nii silmapaistev teema, pole üllatav, et ettevõtted hakkavad paljudes valdkondades automatiseerima, kuna turvalisuse automatiseerimine, pilveteenuste automatiseerimine ja teenuste osutamise automatiseerimine on esirinnas. tuleb rahastamisele."

    ​​Vaadates IT-eelarvete jaotamist, teatas Red Hati uuring, et EMEA IT-juhtide rahastamisprioriteedid on pilvehaldus (62%), andmekeskuste konsolideerimine (35%) ja pilvekulutuste optimeerimine (32%).

    ​​Kui küsiti nende rahastamisprioriteetide soovitud tulemuste kohta, leidis Red Hat, et küsitletud IT-juhid soovisid muuta oma organisatsiooni turvalisemaks ja tõhusamaks. Peaaegu pooled (43%) EMEA IT-juhtidest ütlesid, et investeerivad parema turvalisuse ja andmekaitse saavutamiseks. Veel neli 10-st (42%) ütlesid, et loodavad saavutada suuremat tõhusust.​


    https://www.computerweekly.com/news/...mise-and-cloud
Töötlen...